Skip to main content

Med en penisring får I begge ekstra stimulans

Har man absolut ingen erfaring med sexlegetøj kan det virke som en helt ny verden at træde ind i. For mange mennesker er denne verden meget overvældende. Nogle ender med helt at droppe at sætte sig ind i hvilke typer af sexlegetøj der findes. Det skyldes måske, at der er så stort et udvalg af forskellige typer af sexlegetøj, at det slet og ret bliver for overvældende. Når først man har fået tanken om at købe noget sexlegetøj bør man dog gøre noget ved det. For denne tanke kommer et sted fra og det bør man tage seriøst. Så lige når man er ved at forlade onlineshoppen hvor de sælger sexlegetøj bør man kigge en ekstra gang for at blive lidt klogere. Mange vælger at købe en penisring, som noget af det første. Det er nemlig en af de ting, som virker mindre voldsomme end mange andre.

Lad en penisring være starten på jeres sexlegetøj karriere

Starter man på noget nyt er det altid nødvendigt, at man starter et sted. Her er der mennesker, der hopper direkte ud i det og starter meget voldsomt. Der er dog også de mennesker, der bedst kan lide en langsom overgang. Det er det samme hvis man skal stoppe med at ryge. Nogle gør det fra den ene dag til den anden mens det fungerer bedre at lave en stille og rolig overgang for andre. Det samme gælder det for sexlegetøj. Nogle mennesker får pludseligt den ide at de skal til at bruge sexlegetøj. Det kan både være med en partner og alene.

penisringe til mænd
penisringe til mænd

Når først de har fået denne tanke går de ud og køber mange forskellige typer af sexlegetøj. Meget ofte vil de nok gøre det online da udvalget her er markant større. De ender måske med ti forskellige ting i kurven og så er de klar til at købe. Hvis man er denne type vil man formentligt prøve forskellige typer af sexlegetøj da man måske er lidt eksperimenterende. Med stor sandsynlighed vil en af de ting man vælger være en penisring. Grunden til dette er, at man med sådan en ring kan stimulere begge parter når der stimuleres. Det er sjovest at købe sexlegetøj der stimulerer begge parter og netop derfor er denne type af sexlegetøj så populær. Har man ikke mod på at købe meget stort ind på en gang kan man også købe lidt forsigtige ting til at starte med. Her er det anbefalelsesværdigt at starte ud med at købe en penisring og en lille dildo. Det er ting, som er lette at starte ud med. Og kan man lide dette sexlegetøj fra shoppen kan man gå ind og lægge mere i kurven og bestille det.

Sexlegetøj er både godt alene og med en partner

De fleste som springer ud i at bruge sexlegetøj gør det i første omgang med en partner. Man har måske en partner, som man godt kan lide og ønsker at eksperimentere lidt med. Hvis det er tilfældet vil man nyde at bruge noget pikant og erotisk legetøj sammen. Man kan sammen skubbe til nogle grænser og lære hinanden bedre at kende. Det kan også være, at man sammen finder nogle erogene zoner, som man slet ikke vidste man havde. På den måde kan man også lære noget nyt om sin krop ved hjælp af sexlegetøj. Hvis man tager en penisring på for at penetrere en kan det for eksempel være, at den der penetreres pludseligt oplever nogle helt nye følelser. Netop af den grund gør man eksperimentere lidt med sexlegetøj, hvis man mener, at det kunne være interessant.

Har man haft et aktivt sexliv med en som også har kunne lide sexlegetøj kan det være svært at acceptere det hvis relationen slutter. Pludseligt sidder man måske tilbage med en stor bunke sexlegetøj, som man ikke tror, at man kan bruge til noget. Heldigvis får man dog rig lejlighed til at bruge det når man er alene. Har man for eksempel en penisring kan man i mange tilfælde bruge den uanset om man er mand eller kvinde. Hvis man er mand kan man bruge ringen omkring penis og hvis man er kvinde kan man bruge den hvis der er vibrator i. Meget ofte oplever man nemlig, at der er en vibrator i en penisring. Den kan man bruge uden videre og på den måde er en penisring stort set altid et godt køb.

Alle kan passe en penisring

Når det kommer til visse typer af sexlegetøj er det vigtigt, at man køber den rigtige størrelse. En penisring passer til alle størrelser og typer. Derfor behøver man ikke at gå ind og tage stilling til hvilken størrelse man bør købe. Er der en penisring på den shop man kigger vil man uden tvivl kunne passe den og den vil gøre jobbet helt som den skal.

penisring til mænd fra ringenes herre dog.

Det betyder dog ikke, at man ikke kan få en penisring i forskellige størrelser. For eksempel kan man få en ring, der er meget smal. Det faktum, at den er smal gør, at den ikke har helt så meget funktion som nogle af de mere brede penisringe. Vælger man at købe en bred penisring vil den i højere grad holde blodet tilbage. Det gør slet og ret, at den virker mere. Kan man rigtig godt lide, at have en penisring på vil man derfor opleve, at man vil elske at have en bred en af slagsen på. Der findes mange forskellige farver når det kommer til penisringe. Her skal du overveje om du bedst kan lide den realistiske farve, den neutrale farve eller den meget farvestrålende farve. Det er meget individuelt hvad man mest er til og derfor er det vigtigt, at det er en selv der tager valget. Er man i et parforhold kan man med fordel lige forhøre sig hos den anden så man er sikker på, at man vælger en farve, som begge parter kan lide. Kan man ikke blive enig om noget er det også en mulighed, at man slet og ret kan vælge en der er gennemsigtig. Det gør, at man næsten ikke vil lægge mærke til den, men kun mærke effekten.